Davina Michelle en Snelle releasen 17 Miljoen Mensen
maandag 23 maart 2020

Davina Michelle en Snelle releasen 17 Miljoen Mensen

Davina Michelle en Snelle hebben 17 Miljoen Mensen gelanceerd, een nieuwe versie van het nummer 15 Miljoen Mensen van Fluitsma & van Tijn dat is geschreven als reactie op de coronacrisis.

Davina en Snelle dragen het nummer op aan hulpverleners, leraren, vakkenvullers en álle andere 17 miljoen mensen van Nederland. De single komt voort uit een vierdelige concertreeks met de gelijknamige titel 17 Miljoen Mensen, waarin Davina en Radio 538 akoestische optredens vanuit een leeg Ahoy bij de luisteraars thuisbrengen. 17 Miljoen Mensen is vanaf nu te beluisteren via JUKE, KIJK.nl, Spotify en het YouTube-kanaal van 538.

Davina Michelle: “Ik ben ongelofelijk trots op Snelle voor het schrijven van deze briljante tekst en op mijn team voor het helpen realiseren van 17 Miljoen Mensen. Dit was een droom van een eerste aflevering.”

Menno de Boer, radio director Radio 538: “De afgelopen weken voelen we samen met luisteraars de kracht van muziek. Deze hit vat precies de emotie die ons samenbrengt: als we onze verschillen aan de kant schuiven, er voor elkaar zijn en ons verenigen zijn we samen sterk. 17 miljoen mensen, één land.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen