dinsdag 16 januari 2018

Bijzondere sidekicks in Evers Staat Op

538-dj Edwin Evers staat deze week op met Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano. De wereldberoemde dj’s hebben in het weekend al eigen dance-programma’s op 538, maar schuiven op 18 en 19 oktober eenmalig als sidekicks aan bij Evers Staat Op.

538 opent tijdens Amsterdam Dance Event het 538DJ Hotel, waar alle radioprogramma’s rechtstreeks vandaan worden uitgezonden en exclusieve showcases worden gegeven.

Edwin Evers, dj 538: “Ik vind het te gek dat deze grote sterren tijd hebben kunnen vrijmaken om met ons radio te maken.”

Armin van Buuren: “Ik draai vooral ’s avonds en ’s nachts en zal wel even moeten wennen aan het vroege opstaan. Natuurlijk wek ik met alle liefde de luisteraars om hen via de radio mee te nemen naar het Amsterdam Dance Event.”

Sunnery James & Ryan Marciano: “We kijken er nu al naar uit om op te staan met Evers op 538 en de luisteraars in de vroege uurtjes te vermaken en alles te vertellen over (onder andere) het Amsterdam Dance Event.”

Van 18 tot en met 21 oktober staat Amsterdam in het teken van het Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival van de wereld. 538 opent tijdens ADE een eigen hotel in The Student Hotel. Elke avond zijn er exclusieve showcases van Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack in de club van het 538DJ Hotel, waar ruimte is voor 250 luisteraars.

Kaarten voor de showcases zijn niet te koop, maar alleen te winnen bij 538. De radio-uitzendingen vanuit de hotelbar zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Veel nationale en internationale gasten die voor het Amsterdam Dance Event in Amsterdam zijn brengen een bezoek aan de 538-studio.

Evers Staat Op is iedere werkdag tussen 6.00 uur en 10.00 uur te horen op 538. Armin van Buuren schuift op woensdag 18 oktober als sidekick aan, Sunnery James & Ryan Marciano doen dit op donderdag 19 oktober.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen