Beroemde dj’s checken in bij 538 DJ Hotel
zondag 8 oktober 2023

Beroemde dj’s checken in bij 538 DJ Hotel

538 DJ Hotel komt terug. Op woensdag 18 oktober openen Radio 538 en The Social Hub Amsterdam City de deuren. Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 18 tot en met 20 oktober, geeft Radio 538 luisteraars de kans om aanwezig te zijn bij exclusieve showcases van Hardwell, Afrojack en Joel Corry.

In het 538 DJ Hotel vinden niet alleen showcases plaats. 538 maakt ook van woensdag tot en met vrijdag live radio. Deze dagen zijn (inter)nationale dj’s te gast. Op vrijdag schuiven ook 538-dj’s Sunnery & Ryan en Lucas & Steve aan om hun programma’s live te presenteren.

Alle radio-uitzendingen zijn live te volgen op TV 538 en iedere avond kan er rechtstreeks een kijkje worden genomen bij de showcases. De radiozender sluit de week af in de Johan Cruijff ArenA, daar presenteert 538-dj Armin van Buuren Dance Department op zaterdag live vanaf AMF.

Dave Mineboo, Creative Director Radio: “Dance zit al sinds jaar en dag in het DNA van 538. Vorig jaar breidden we de dance-programmering verder uit met de komst van Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack, dit jaar keren we terug tijdens ADE. Met de vijfde editie van 538 DJ Hotel bevinden we ons in het hart van de dancewereld en brengen we onze luisteraars via de radio en met exclusieve showcases in contact met hun favoriete dance-artiesten.”

Vanaf maandag 9 oktober kunnen luisteraars van Radio 538 de hele week kaarten winnen voor de exclusieve showcases van hun favoriete dj’s, die plaatsvinden in het 538 DJ Hotel. De luisteraars maken ook kans op een overnachting in het hotel.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen