dinsdag 16 januari 2018

Barend van Deelen naar Radio 538

Barend van Deelen verruilt NPO 3FM voor Radio 538. Hij is vanaf 21 januari iedere zaterdag en zondag tussen twaalf en drie te horen op 538. Hij neemt daarmee het stokje over van Dennis Ruyer, die de Veronica Middagshow op Radio Veronica presenteert.

Van Deelen: “Het klinkt ontzettend cliché, maar mijn liefde voor radio begon met het luisteren naar 538. Dat ik vanaf nu zelf deel uit ga maken van Radio 538 maakt me ontzettend dankbaar en trots. Ik kan niet wachten!” Van Deelen presenteert sinds 2009 diverse programma’s bij 3FM. Voor die zender maakte hij onder andere de Mega Top 50 en een programma met Wijnand Speelman, waarvoor zij een Marconi Award voor Aanstormend Talent ontvingen.

Dave Minneboo, directeur 538: “Barend is een aanstormend talent met de juiste radio-ervaring. Ik ben erg blij dat hij de overstap naar 538 maakt. Ook ben ik trots op de komst van dj-duo’s Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve. Zij passen met hun sound perfect bij 538.”

Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve verzorgen vanaf vrijdag ieder weekend hun eigen radioshow op 538. Dennis Ruyer blijft, naast zijn programma op Radio Veronica, ook Dance Department presenteren op 538.

Bron: 538/Broadcast Magazine

Bericht delen