André van Duin viert verjaardag bij NH Radio
dinsdag 15 februari 2022

André van Duin viert verjaardag bij NH Radio

Op vrijdag 18 februari viert André van Duin zijn 75ste verjaardag bij NH Radio. In het programma June tot 12 zet June Hoogcarspel de jubilaris drie uur lang in het zonnetje. Vanaf 9.00 uur is het Van Duin wat de klok slaat. Hij wordt thuis opgehaald en in een feestelijk versierde taxi naar de studio gebracht.

Als het duo rond 10.00 uur in de studio is gearriveerd, wordt er volop aandacht besteed aan zijn prachtige carrière. Tijdens de uitzending bepaalt de vrolijke alleskunner zelf de muziek. Tussen zijn favoriete nummers door krijgen de luisteraars de kans om vragen te stellen. En natuurlijk wordt Andre’s favoriete spel gespeeld: Bingo. En als klap op de vuurpijl schuift een dierbare mystery guest aan. Uiteraard ontbreken de bitterballen en de bubbels niet.

NH Radio-presentator June Hoogcarspel vertelt: “Ik glim al weken van trots dat André bij NH Radio zijn verjaardag komt vieren. Een tijdje terug dacht ik: ‘laten we de gok wagen om hem uit te nodigen’. André had al verschillende verzoeken, maar hij komt bij ons! Hij is al decennialang een fan van ons station. We gaan hem flink in de watten leggen zodat het een onvergetelijke verjaardag wordt. Ik doe een verjaardagsjurk aan en onze lieve André is het stralende middelpunt!”

De bijzondere verjaardagsuitzending is te horen op vrijdag 18 februari vanaf 9.00 uur. Vanaf 10 uur is het programma ook op het televisiekanaal van NH Media te volgen. Meekijken is mogelijk via de livestream op nhradio.nl.

Bron: NH Media/BM

Zie ook het artikel André van Duin viert zijn 75ste verjaardag bij MAX

Bericht delen