André van Duin viert zijn 75ste verjaardag bij MAX
zondag 13 februari 2022

André van Duin viert zijn 75ste verjaardag bij MAX

Op donderdag 17 februari schuift André van Duin aan bij Tijd voor MAX op NPO 1. Verder staat hij op zondag 20 februari centraal in TV Monument bij MAX op NPO 1. Beide uitzendingen staan in het teken van de 75ste verjaardag van André van Duin.

In Tijd voor MAX komt Janny van der Heijden langs om André’s favoriete gerecht te maken. Het belooft een feestelijke uitzending te worden met leuke verrassingen voor André. Tijd voor MAX is donderdag 17 februari om 17.10 uur te zien bij MAX op NPO 1. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.

André van Duin groeide van een gewone Rotterdamse jongen uit tot een groot komiek. Ook is hij de man die tijdens de dodenherdenking op 4 mei een lans brak voor het Homomonument. Hij presenteert mooie programma’s zoals Heel Holland Bakt en De Grote Kleine Treinencompetitie.

Samen met Janny van der Heijden laat hij per boot in Denkend aan Holland de schoonheid van Nederland zien. Ook vertelt André van Duin dat zijn moeder moest huilen toen hij vertrok voor een optreden, en ze vervolgens met mokkagebak werd getroost.

In TV Monument bespreekt tv-chroniqueur Han Peekel de carrières van grote televisiepersoonlijkheden zoals cabaretiers, presentatoren en acteurs. TV Monument over André van Duin is zondag 20 februari om 18.10 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen