dinsdag 16 januari 2018

3FM en NS zoeken poppodiumtalent

3FM Serious Talent daagt muziektalent tussen de 16 en 28 jaar uit mee te dingen naar de titel ‘NS Festivaltalent’. Poptalent maakt kans het podium te beklimmen tijdens het NS Try Out Festival en de winnaar treedt op bij 3FM. Het NS Try Out Festival vindt dit jaar plaats van 22 september tot en met 15 oktober op de stations Amersfoort, Eindhoven, Arnhem en Amsterdam Zuid.

De vier stations zijn elk drie dagen lang omgebouwd tot een festivalpodium voor artistiek talent. Welk talent de competitie wint, wordt op 15 oktober bekendgemaakt op treinstation Amsterdam Zuid. Tot 29 juli kunnen artiesten en bands zich aanmelden via de website Ongekend Talent van de NCRV. Uit de aanmeldingen selecteert 3FM vier bands die gaan strijden voor de titel NS Festivaltalent.

Het potentiële NS Festivaltalent maakt niet alleen goede muziek, maar weet ook via verschillende sociale media actief online campagne te voeren in de aanloop naar het NS Try Out Festival. Het doel: zoveel mogelijk publiek in de stationshal verzamelen tijdens hun act op dit festival. Hoe meer aandacht voor een band op Youtube, Twitter, Myspace, Hyves, Facebook of Last.fm, hoe hoger de positie in de chart. De band die het meeste publiek bij elkaar speelt, komt bij 3FM op de radio.

Bron: Spreek’buis

Bericht delen