Article header image

Ziggo introduceert Guide of Thrones

Met het zevende seizoen van Game of Thrones in het vooruitzicht, introduceert Ziggo de Guide of Thrones, een interactieve gids via Facebook Messenger. De gids diept de bekendste personages extra uit en vat samen wat er ook alweer gebeurde aan het einde van het vorige seizoen, zodat de kijker helemaal klaar is voor seizoen zeven.

De Guide of Thrones leidt de fans aan de hand van knoppen door alle informatie. Als je klikt op de Shuffle-knop krijg je een willekeurig personage te zien en vanaf dat moment krijg je suggesties om dieper op dat personage in te gaan of iets over gerelateerde personages te lezen. Elk karakter is gekoppeld aan een combinatie van emoji’s.

De eerste aflevering van het zevende seizoen is vanaf 17 juli on demand te zien bij Ziggo Movies & Series in het L en XL pakket. Vanaf die dag volgt iedere week een nieuwe aflevering, zeven weken lang. Gebaseerd op de bestseller fantasy boekenserie van George R.R. Martin, vertelt de serie het epische verhaal van de strijd om macht in een immens en gewelddadig koninkrijk. Voor Game of Thrones-beginners heeft Ziggo op de GoT-site een spoilervrije introductie van de belangrijkste personages en uitgebreide overzichten van de eerste zes seizoenen.

In het nieuwe seizoen zet Daenerys Targaryen koers naar Westeros met haar legers, draken en nieuwe Hand of the Queen; Tyrion Lannister. Jon Snow is benoemd tot King of the North nadat hij Ramsay Bolton verslagen heeft in de veldslag van de Bastards en Winterfell heeft teruggeven aan House Stark. In King’s Landing heeft Cersei Lannister de IJzeren Troon ingenomen door High Sparrow, zijn volgers en haar rivalen te verrassen in de Sept of Baelor. Maar terwijl oude verbonden breken en nieuwe uit de as verrijzen, marcheert een leger van ondoden naar de Muur en dreigt het Spel der Tronen voor altijd te eindigen.

Bron: Ziggo/BM

Bericht delen