Wilbert Mutsaers verruilt Spotify voor Agents After All
zaterdag 25 maart 2023

Wilbert Mutsaers verruilt Spotify voor Agents After All

Wilbert Mutsaers, Head of Benelux van Spotify, vertrekt na zes jaar bij de streamingdienst. Mutsaers gaat aan de slag bij boekingskantoor Agents After All, het bedrijf dat talloze Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft, waaronder Chef’Special, BLØF, Rondé en de net weer teruggekeerde Acda en de Munnik.

Mutsaers zegt: “Heel veel zin om met voor mij veel bekende en nieuwe collega’s, artiesten, teams intern en extern samen aan de slag te gaan. Rode draad in mijn leven – naast mijn sociale- en gezinsleven natuurlijk – is muziek en alles dat daarmee te maken heeft, en dan in het bijzonder de Nederlandse muziek, nieuw en gevestigd talent in alle genres.”

Wilbert Mutsaers stond in zijn loopbaan al aan het hoofd van diverse bedrijven in de Nederlandse muziekwereld. Zo was hij manager van Total Touch, en hoofd van de Nederlandse stal van Universal. Van 2009 tot 2016 was hij zendermanager bij NPO 3FM, waarna hij een jaar lang CEO werd bij Mojo. Het is nog niet bekend wie Mutsaers opvolgt bij Spotify.

Bron: 3voor12/BM

Bericht delen