SMP lanceert vier nieuwe albums
maandag 9 mei 2022

SMP lanceert vier nieuwe albums

SMP Amsterdam maakt internationaal bekroonde muziek voor tv-programma’s, dramaseries, speelfilms, live events, commercials en documentaires. Het bedrijf heeft vier nieuwe albums in de library gelanceerd. SMP meldt daar het volgende over.

Ondanks dat wij bij SMP heel druk bezig zijn met het produceren voor op maat gemaakte muziek voor tv-programma’s, commercials en series, vinden we ook altijd tijd en ruimte om nieuwe muziek aan onze SMP Library toe te voegen. Ook wel nodig gezien de gretige aftrek die wij merken bij onze zeer gewaardeerde content collega’s. Op de ruim 26.000 tracks die de library nu behelst zijn we natuurlijk heel trots, maar er kan altijd meer, nieuw en beter bij. U vraagt wij draaien, zie hier maar liefst vier nieuwe albums. Luister, geniet, sync, download en gebruik vooral daar zijn de tracks tenslotte voor!

SMPFragments of Comedy Vol. 02
Zoals de titel al doet vermoeden is dit het tweede deel van het succesvolle Library album Fragments of Comedy. Een album dat afgelopen tijd zeer populair is gebleken, daar maken wij natuurlijk een deel 2 van. Tracks die zeer geschikt zijn voor wat knullige situaties, over de schutting glurende buren, in elkaar stortende taarten, eindeloos inparkerende vouwwagens, kortom; voor een gniffelende kijker gegarandeerd! Wist je trouwens dat alle gemaakte tracks in losse stems te downloaden zijn? Bij een album als deze natuurlijk heel handig; even behoefte aan stilte om de grap aan te zetten? Geen probleem, met de losse stems kun je zelf bepalen hoe je de bouw van een track wilt hebben.

SMPReal Life Emergencies
Er is iets mis. Geen zorgen, iedereen leeft nog, maar toch… Deze tv-programma’s, je kent ze wel: een gebroken arm na een val, een auto in de sloot vanwege een inschattingsfout, een burenruzie die wat uit de hand liep. Nare situaties waar inmiddels ook vaak een camera op staat. Noodzakelijk kwaad noemen we het maar, want een gewaarschuwd mens telt voor twee nietwaar? En daar hoort dan natuurlijk ook muziek onder; niet teveel actie, niet te groot of denderende zwaailichten. Maar Real Life Emergencies zijn het wel. En ook deze tracks zijn allemaal in losse stems te downloaden, handig als je af en toe een stilte wilt laten vallen of de track precies gepast op je montage wilt laten opbouwen.

SMPNature Drones
Documentaires, drone shots, time-lapsen van zonsopkomsten; dit album vol met kalme piano composities leent zich uitstekend om die prachtige natuurbeelden te ondersteunen. Niet te veel maar zeker ook niet te weinig. En vind je een track toch wat te vol? Met de losse stems zorg je in een mum van tijd voor een meer uitgeklede versie van de track die je wilt gebruiken, hoe handig is dat?! Het album Nature Drones biedt het juiste materiaal om je wensen op dit gebied doeltreffend te realiseren.

SMPPeaky Twin Vol. 02
Luisteren naar de gebruikers van onze library, dat doen we graag. En dan daar natuurlijk naar handelen, misschien nog wel belangrijker. U vraagt, wij draaien en zie hier; de opvolger van Peaky Twin Vol. 01 vers van de pers. Een album, net als zijn eerdere naamgenoot, vol met tracks geschikt voor reisprogramma’s, lifestyle programma’s maar ook een ouderwetse detectiveserie kan hier veel baat bij hebben. Korte stopjes en ostinato’s zorgen voor een veelvoud aan inzetbare tracks.

Bron: SMP
Foto: donfonzarelli.com

Bericht delen