dinsdag 16 januari 2018

Sky Radio lanceert twee nieuwe online radiostations

Sky Radio heeft er twee nieuwe online radiostations bij: Running Hits en Non-stop 80’s. Sinds vrijdag zijn deze te beluisteren via de app en skyradio.nl. De non-stop muziekzender vierde de lancering van de stations uitgebreid na afloop van de 13e editie van de Sky Radio Run.

Het aantal online radiostations van Sky komt hiermee op 10 in totaal.

Al jaren is Sky Radio verbonden aan de sport hardlopen. Het non-stop muziekstation is mediapartner van diverse grote hardloopevents, zoals de Marathon Rotterdam, de Dam tot Damloop en de Zevenheuvelenloop. Running Hits werd daarom geïntroduceerd en sluit, evenals Non-stop 80’s, aan bij de totaallijst van de online radiostations.

Met Sky Radio Running Hits luisteren sporters naar up tempo hits die zijn geselecteerd voor tijdens het hardlopen. Uiteenlopende songs van artiesten als Katy Perry, Avicii en Coldplay motiveren de renners om alles te geven tijdens het beoefenen van hun favoriete sport.

Sky Radio Non-stop 80’s gaat terug in de tijd. Met muziek van iconen als Michael Jackson, Madonna en U2 sluit dit nieuwe online radiostation aan bij Non-stop 90’s en Non-stop 00’s die eerder werden gelanceerd.

Sky Radio biedt nu in totaal 10 online radiostations: 101 FM, Hits, Summer Hits, Running Hits, Lounge, Lovesongs, Non-stop 80’s, Non-stop 90’s, Non-stop 00’s en Christmas.

Bron: Sky Radio Group/Broadcast Magazine

Bericht delen