Podcast Zin van de Dag bij HUMAN
dinsdag 26 maart 2024

Podcast Zin van de Dag bij HUMAN

Publieksfilosofie is onmisbaar voor een zinvol leven. Zonder religie zijn het de wijsheden van andere mensen die houvast kunnen bieden hoe te denken en hoe te leven.

Met haar podcast Zin van de Dag serveert filosoof Stine Jensen dagelijks nieuwe inzichten aan de hand van één levenswijsheid. Tijdens de Maand van de Filosofie haalt Jensen levenswijsheden op van onder anderen Ellie Lust, Jort Kelder en Mark Tuitert.

Trailer podcast Zin van de Dag – HUMAN from Omroep HUMAN on Vimeo.

De levenswijsheden uit Zin van de Dag zetten Jensen en de luisteraar aan het denken en zijn toepasbaar op ieders persoonlijke leven. Met de ene dag een prikkelend citaat dat ons aan het denken zet en de andere dag een hartverwarmende zin die houvast biedt in moeilijke tijden.

Naast de dagelijkse podcast, trekt Jensen in het kader van de Maand van de Filosofie deze maand ook door het land voor verschillende lezingen en voor haar nieuwe boek Onderstroom. De podcast Zin van de Dag is iedere werkdag te beluisteren bij HUMAN via de gratis NPO Luister-app en de bekende podcastplatforms.

Bron: HUMAN/BM
Foto: Benning & Gladkova/HUMAN (Stine Jensen)

Bericht delen