Nationale Postcode Loterij lanceert podcast Koffer 23
woensdag 1 maart 2023

Nationale Postcode Loterij lanceert podcast Koffer 23

Podcastproducent Tonny Media komt vrijdag 3 maart met de nieuwe podcast Koffer 23, gemaakt in opdracht van de Nationale Postcode Loterij.

In de fictieve spelpodcast kunnen luisteraars in acht afleveringen uitzoeken welke bekende Nederlander Koffer 23 heeft gestolen. Tygo Gernandt verhoort als rechercheur verschillende bekende Nederlanders die verdacht zijn, waaronder André van Duin. Andere verdachten zijn presentatrice Nicolette van Dam en acteur Nasrdin Dchar. Ook komiek en presentator Edson da Graça en actrice Tina de Bruin komen aan bod.

De bekende Nederlanders spelen zichzelf. De setting van het verhaal, dat plaatsvindt op een feest van de Nationale Postcode Loterij in een kasteel, is wel verzonnen. In de podcast wordt duidelijk dat op het feest, waarop gastvrouw Linda de Mol 26 Miljoenenjacht-koffers presenteert, koffer nummer 23 mist.

Luisteraars kunnen tijdens het luisteren aanwijzingen vinden door vragen goed te beantwoorden. Als ze de zoektocht voltooien, kunnen ze 10.000 euro winnen.

Koffer 23 is een samenwerking tussen podcastproductiehuis Tonny Media en de Nationale Postcode Loterij. Het verhaal is geschreven door Onno den Hollander en is een vervolg op de mysteriepodcast Help Louis, ook geschreven door Den Hollander.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen