Honderdste aflevering van de Podcast of HOPE met prinses Laurentien
maandag 29 mei 2023

Honderdste aflevering van de Podcast of HOPE met prinses Laurentien

Podcast of HOPE heeft voor haar honderdste aflevering een koninklijke gast uitgenodigd: prinses Laurentien.

De Podcast of HOPE, die de afgelopen jaren vele duizenden luisteraars heeft geraakt, heeft een speciale plek verworven in de harten van mensen die verlangen naar positieve verandering in de wereld. Met een levendige mix van gelukkige verhalen, ontroerende interviews en praktische inzichten inspireert de podcast mensen voor meer geluk in hun eigen leven.

In deze mijlpaalaflevering deelt prinses Laurentien inzichten over haar levenslange toewijding aan maatschappelijke betrokkenheid, de uitdagingen waarmee ze te maken heeft gehad en de bronnen van hoop die haar hebben geïnspireerd. Speciale aandacht is er voor de gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire, waar prinses Laurentien zich met haar stichting hard voor maakt.

Rob Vissers, regisseur van de Podcast of HOPE, legt uit waarom HOPE XXL, een ANBI-stichting ter bevordering van welzijn en geluk, de podcast meer dan twee jaar geleden is gestart: “Juist in deze tijd, waarin het nieuws wordt gedomineerd door negatieve en angst makende berichten, willen we met de podcast een positief tegengeluid laten horen. Het gaat beter in de wereld dan de media ons in hun berichtgeving laten vermoeden. In de podcast vertellen bekende Nederlanders, auteurs, professoren en coaches wat hun gelukkig maakt en wat zij doen in het dagelijkse leven om het geluk bij anderen te bevorderen.”

Podcast of HOPE is te beluisteren op bekende podcastkanalen als Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Ook zijn de podcastopnames te bekijken op YouTube.

Bron: HOPE XXL/BM
Foto: Presentatoren Nick Dreijer en Cliff Vissers overhandigen na de opname de HOPE XXL Cumula aan prinses Laurentien. De cumula staat symbool voor de missie van HOPE XXL: een goed leven voor iedereen in de wereld

Bericht delen