WonderBoys Media produceert Videolandserie Meer Soundos
donderdag 7 april 2022

WonderBoys Media produceert Videolandserie Meer Soundos

In de nieuwe Videoland Original Meer Soundos wordt Soundos El Ahmadi in haar rol als zichzelf geboycot na een vermeend geweldsincident op de rode loper.

In deze dramaserie is Soundos niet alleen vóór, maar ook áchter de schermen te zien. Samen met mede-bedenkers en schrijvers Fadua El Akchaoui en Samya Hafsaoui ontwikkelde zij een verhaal dat fictief inspeelt op de soms harde, maar realistische actualiteit.

Met drie korte afleveringen belichten zij met Imannuele Grives, Katja Schuurman, Rick Paul van Mulligan en Stefano Keizers op humoristische en pijnlijke wijze de tweestrijd waarin het personage Soundos zich bevindt als mens, artiest en vrouw. Meer Soundos is vanaf vrijdag 15 april in zijn geheel te zien bij Videoland.

Over de serie
De serie gaat over het echte neppe leven van Soundos, waarbij in iedere situatie een kern van waarheid zit uit het echte leven van de comedian. Als Soundos totaal uit haar slof schiet tijdens een première, ligt haar publieke imago in duigen.

Jarenlang heeft Soundos bizarre en ongepaste situaties verstopt onder de mantel der donkere humor. Als haar therapeut oppert dat ze wellicht moet stoppen met haar werk, is het tijd voor Soundos om zelfspot weg te gooien om te kunnen omarmen wie zij echt is, en wil zijn. Zowel privé als voor de camera.

“Schrijven over jezelf in benarde situaties is het engste en mooiste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan”, aldus Soundos over het maken van Meer Soundos. De serie is geregisseerd door Fadua El Akchaoui en Giancarlo Sanchez.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen