Vorst Media produceert RTL 4-programma Voor Hetzelfde Geld
maandag 7 oktober 2019

Vorst Media produceert RTL 4-programma Voor Hetzelfde Geld

Koopwoningen in de (Rand)stad zijn door de gekte op de huizenmarkt en de torenhoge vierkante meter-prijzen onbetaalbaar geworden. Veel mensen denken wel eens aan het verlaten van de stad, maar die stap is vaak enorm. Is de provincie niet te saai voor hen? Is de afstand niet te groot naar werk, familie en vrienden?

Het nieuwe programma Voor Hetzelfde Geld, te zien vanaf maandag 4 november om 20.30 uur bij RTL 4, biedt mensen de ultieme mogelijkheid dit uit te proberen, voordat ze de grote sprong wagen. De presentatie is in handen van Natasja Froger.

Om echt onbevooroordeeld te kijken en te kiezen, gaan de stellen geblinddoekt op huizen-speed-date. In één dag krijgen zij drie woningen door het hele land voorgeschoteld, die makelaar Debbie Mels voor hen heeft gevonden. De prijzen sluiten aan bij hun huidige budget, maar nu krijgen ze veel meer vierkante meters in en om het huis dan zij in de stad gewend zijn. Na de bezichtiging van de drie huizen mogen ze er één kiezen waarin zij een week lang mogen proef-wonen.

Tijdens het proef-wonen kunnen de stellen kennis maken met het nieuwe dorp, de omgeving en de mensen die er wonen. Hoe bevalt het huis? Hoe is het dorp? Hoe zijn de mensen uit de buurt? Verandert deze week hun kijk op het leven en waar zij zichzelf zien wonen? Aan het einde van de proefweek valt de beslissing: willen zij terug naar de grote stad naar hun vertrouwde woning óf hebben zij hun droomhuis gevonden voor hetzelfde geld?

Voor Hetzelfde Geld wordt geproduceerd door Vorst Media en is vanaf maandag 4 november om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen