Vizaviz produceert speelfilm Suriname in samenwerking met Pathé
zaterdag 4 januari 2020

Vizaviz produceert speelfilm Suriname in samenwerking met Pathé

De nieuwe Nederlandse film Suriname gaat op 20 februari in première. Suriname is een spannend misdaaddrama met Josylvio, Liza Sips, Fajah Lourens en Rodney Lam in de hoofdrollen. Suriname is de eerste film die door de streamingdienst Pathé Thuis als original wordt uitgebracht en tevens een bioscooprelease krijgt.

Het verhaal speelt zich af rondom Winston Righter (Rodney Lam), een man met een duister verleden. Richter heeft zich van succesvol zakenman opgewerkt tot minister in Suriname. Maar zijn honger naar macht lijkt niet te stillen en tegelijkertijd probeert hij zijn vervreemde vrouw (Liza Sips) te bewijzen dat hij veranderd is. Wanneer Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

Suriname is geproduceerd door Rodney Lam en Rodney Leysner namens Vizaviz (bekend van Fashionchicks en Heksen Bestaan Niet) en de regie is in handen van Danny Leysner. Coproducent is Pathé Thuis. De film is eerst te zien in Pathé-bioscopen en vervolgens exclusief beschikbaar via de streamingdienst Pathé Thuis.

Bron: BM

Bericht delen