Vierde seizoen voor dramaserie Oogappels
dinsdag 11 mei 2021

Vierde seizoen voor dramaserie Oogappels

Terwijl het huidige derde seizoen nog loopt, zal de schare fans blij zijn met het volgende nieuws. De BNNVARA-dramaserie Oogappels krijgt een vierde seizoen.

Net als in de eerste drie seizoenen van Oogappels zorgen puberleed en ouderstress voor herkenbaar, ontroerend, maar ook komisch drama. Het vierde seizoen van de serie zal naar verwachting in 2022 te zien zijn bij BNNVARA op NPO 1.

Oogappels wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman en Zip Wertwijn. Will Koopman: “We zijn heel erg trots dat de serie zo omarmd wordt en gaan met veel plezier werken aan het vierde seizoen.”

In Oogappels volgen we vier volkomen verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van de kinderen. Je kunt de lat nog zo hoog leggen, het blijft vooral een kwestie van moedig voorwaarts struikelen.

Naast de tv-serie is er ook de podcast Echte Oogappels. In de podcast spreekt Margreet Reijntjes met experts over puberstress en ouderleed. Hoe ga je bijvoorbeeld om met drank- en drugsgebruik? En wie mag zich allemaal met de opvoeding van jouw kroost bemoeien?

Oogappels is een coproductie van BNNVARA en ITV Studios.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen