Videoland toont trailer Verdwenen Dagen
donderdag 23 september 2021

Videoland toont trailer Verdwenen Dagen

Op maandag 27 september gaan de drie eerste Videoland Original films van de Videoland Academy in première op het Nederlands Film Festival en ze zijn vanaf dan ook direct te zien bij Videoland.

Deze week toont BM de trailers van de drie gedurfde, grensverleggende grounded sci-fi films. Vandaag de trailer van Verdwenen Dagen.

Over Verdwenen Dagen
De gedreven Simone (35) leeft voor haar werk bij de futuristische startup Morpheus, waar je in virtual reality je mooiste herinneringen kunt herbeleven. Als tegenspeler gidst ze cliënten door de herinnering heen – zo ook door die van de zestigjarige Lynn die daar nog een brutale tiener is op een camping in de jaren 90.

Een zomers girl meets girl-verhaal ontvouwt zich uit het geheugen van Lynn en trekt Simone mee de herinnering in. Maar als blijkt dat Lynn aan vroege dementie lijdt en de techniek zich vastgrijpt aan Simones geheugen, komt ze onverwacht oog in oog te staan met diep weggestopte herinneringen aan haar eerste grote, maar verloren liefde.

Credits
Producent: Keplerfilm
Scenario: Bodil Matheeuwsen
Regie: Jim Süter
Cast: Georgina Verbaan, Maya Harriford-McLaren, Tessa Roosendaal, Anne-Chris Schulting, Kendrick Etmon, Marloes van den Heuvel, Peter Bolhuis en Eline van Gils

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen