Videoland toont trailer Indringer
woensdag 22 september 2021

Videoland toont trailer Indringer

Op maandag 27 september gaan de drie eerste Videoland Original films van de Videoland Academy in première op het Nederlands Film Festival en ze zijn vanaf dan ook direct te zien bij Videoland.

Deze week toont BM de trailers van de drie gedurfde, grensverleggende grounded sci-fi films. Vandaag de trailer van Indringer.

Over Indringer
Op een stormachtige nacht spoelt op een klein eiland midden in de Noordzee een vreemd wezen aan. Het anonieme wezen met steenachtige huid wordt gevonden door Ella (34) en Alex (40) die de enige bewoners zijn van het eiland waar ze onderzoek doen naar genetisch gemodificeerde gewassen. Alex ontwikkelt al snel een fascinatie voor het wezen.

Ella, aan de andere kant, kan haar ongemak niet verbergen. Ze vindt het moeilijk is om het verband te negeren tussen het wezen en het feit dat ze onlangs, op onverklaarbare wijze, alle contact met de buitenwereld hebben verloren. Hoewel het mysterieuze wezen bewusteloos in een afgesloten schuur ligt, lijkt het op de een of andere manier de omstandigheden op het eiland te beïnvloeden. Terwijl de grens tussen realiteit en illusie vervaagt, begint de griezelige situatie uit de hand te lopen.

Credits
Producent: Keplerfilm
Scenario en regie: Jan Verdijk
Cast: Charlie Chan Dagelet en Maarten Heijmans

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen