Videoland toont trailer De Sterfshow
maandag 20 september 2021

Videoland toont trailer De Sterfshow

Op maandag 27 september gaan de drie eerste Videoland Original films van de Videoland Academy in première op het Nederlands Film Festival en ze zijn vanaf dan ook direct te zien bij Videoland.

De komende dagen toont BM de trailers van de drie gedurfde, grensverleggende grounded sci-fi films en we starten met de trailer van De Sterfshow.

Over De Sterfshow
Wat als het volk kon stemmen wie er geëxecuteerd moet worden? De democratische afvalrace De Sterfshow is een populaire reality show waar wekelijks gestemd wordt welke Nederlander geëxecuteerd moet worden. Als de ondergewaardeerde Salman Seegers als patholoog wordt ingezet voor De Sterfshow, geniet hij van zijn nieuwe status als BN’er.

Hij weet zich handig te navigeren in de wereld waar iedereen zijn échte mening voor zich houdt. Tot zijn zoon door een viral video bovenaan de Sterflijst komt te staan… De Sterfshow is een brutale grounded sci-fi film waarin populisme, online haat en cancel culture zich mengen tot een pakkende thriller met een sterk maatschappelijk anker.

Credits
Producent: Umami Media
Scenario: Paul de Vrijer
Regie: Edson Da Conceicao, Timo Ottevanger
Concept: Paul de Vrijer, Edson Da Conceicao, Timo Ottevanger, Wladimir van Heester, Remy Mulder
Cast o.a.: Nasrdin Dchar, Meral Polat, Souhail Attahiri, Lamya Chadli, Victoria Koblenko, Isa Hoes, Denzel Goudmijn, Bart Slegers, Abbey Hoes, Peter Pannekoek en Ronell Langston Plasschaert

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen