Videoland portretteert Badr Hari in driedelige documentaireserie
zaterdag 30 november 2019

Videoland portretteert Badr Hari in driedelige documentaireserie

De controversiële kickbokser Badr Hari wordt geportretteerd in de Videoland documentaireserie Badr. Documentairemaakster Anna van ‘t Hek volgt Badr Hari op de voet richting de wedstrijd van het jaar tegen Rico Verhoeven op zaterdag 21 december.

De driedelige serie zoomt niet alleen in op de fysieke en psychische voorbereiding, maar geeft daarnaast een persoonlijke inkijk in het leven van The Golden Boy. Zijn jeugd, zijn (gezins)leven in Marokko, maar ook zijn omstreden verleden blijft niet onbesproken en ongezien.

Diverse mensen, zowel uit de privé- als professionele omgeving van Badr Hari, komen aan het woord. In het eerste deel staat de persoon Badr centraal waarin wordt teruggeblikt op zijn jeugd en verleden en een beeld wordt gegeven van zijn dagelijkse (gezins)leven in Marokko. Het tweede deel focust zich op de atleet Badr in zijn voorbereidingen richting het aankomende en allesbepalende titelgevecht. Deel drie laat de Badr zien in de laatste momenten vlak voor en na de wedstrijd.

De Videoland Original Badr is geproduceerd door HALAL. De eerste twee afleveringen zijn vanaf zaterdag 14 december te zien bij Videoland. De derde aflevering volgt op zaterdag 28 december.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen