Victor Abeln en Jeangu Macrooy in Celebrity MasterChef op Viaplay
woensdag 2 maart 2022

Victor Abeln en Jeangu Macrooy in Celebrity MasterChef op Viaplay

Victor Abeln en Jeangu Macrooy doen mee aan Celebrity MasterChef, het programma dat binnenkort weer te zien is. In het format draait het om amateurkoks die tegen elkaar strijden om de titel MasterChef. Het programma zal verschijnen bij streamingdienst Viaplay.

Aan Celebrity MasterChef doen behalve de barman uit First Dates en de zanger van het Eurovisie Songfestival ook presentatrice Jetske van den Elsen, Freddy Tratlehner alias Vieze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig en Amijé van der Laan mee. De jury bestaat uit Soenil Bahadoer, Angélique Schmeinck en Joel Broekaert.

Viaplay maakt later de resterende namen bekend. De opnames van Celebrity MasterChef, van origine een Brits format, zijn dit voorjaar. Celebrity MasterChef zal waarschijnlijk aan het einde van deze zomer te zien zijn. Het eerste seizoen was in 2010 al op de buis, destijds bij Net5 en gepresenteerd door Renate Gerschtanowitz. Topchef Hans van Wolde was de juryvoorzitter.

Daarna volgden reeksen in 2011, 2014 en de laatste, bij SBS6, in 2018. Andere juryleden door de jaren heen waren onder anderen Peter Lute, Julius Jaspers, Robert Kranenborg en Freek van Noortwijk. De bekendste winnaar is Estée Strooker van het eerste seizoen, die tegenwoordig te zien is bij 24Kitchen.

Viaplay zal naast sport ook films en series aanbieden. Eerder werd bekend dat ook Dragons’ Den te zien zal zijn bij Viaplay.

Bron: AD/BM

Bericht delen