Viaplay kondigt eerste documentaire met Max Verstappen aan
dinsdag 1 maart 2022

Viaplay kondigt eerste documentaire met Max Verstappen aan

Viaplay kondigt de eerste Viaplay documentaire Verstappen – Lion Unleashed aan, met Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen in de hoofdrol. Daarnaast gaat ook de documentaire F1 Talks – Mika, David, Tom exclusief op Viaplay in première.

Hierin bespreken de meest legendarische namen uit de autosport Mika Häkkinen, David Coulthard en Tom Kristensen het verleden, heden en de toekomst van Formule 1.

In januari kondigde Viaplay een samenwerking aan met Max Verstappen die fans de komende jaren een uniek kijkje geeft in het leven van Verstappen. In Verstappen – Lion Unleashed praat de Nederlandse superster samen met zijn vader Jos, zijn manager, en andere naasten exclusief met Viaplay over het winnen van zijn eerste Formule 1 kampioenschap in 2021, en wordt er vooruit gekeken naar een spannend seizoen in 2022.

Ook de documentaire F1 Talks – Mika, David, Tom zal te zien op Viaplay. Hierin bespreken tweevoudig Formule-1 wereldkampioen Mika Häkkinen, 13-voudig Grand Prix winnaar, David Coulthard en negenvoudig 24 uur van Le Mans kampioen Tom Kristenen het verleden, heden en de toekomst van Formule 1 in een meeslepend gesprek gehost door Amber Brantsen, de nieuwe presentatrice van Formule 1 in Nederland.

Max Verstappen: “Ik kijk echt uit naar deze samenwerking met Viaplay, zeker omdat onze ambities om de beste in ons vak te zijn overeenkomen. Viaplay is misschien nieuw voor de Nederlandse kijkers, maar de streamingdienst heeft in het buitenland zijn voetsporen inmiddels verdiend. Het is fantastisch dat we een grote groep fans kunnen trakteren op unieke content die we samen al aan het maken zijn.”

Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer: “Sinds Max Verstappen in december zijn eerste titel veroverde, kan men niet wachten om een kijkje achter de schermen te krijgen bij de wereldster. Middels documentaires als deze kunnen we de vaardigheden en emoties van topsport feilloos overbrengen op de fans. Consumenten kunnen nog veel meer content van wereldniveau verwachten op Viaplay.”

Bron: Viaplay/BM

Bericht delen