Tuvalu Media produceert Videolandserie H3L
woensdag 6 november 2019

Tuvalu Media produceert Videolandserie H3L

De klas waar altijd iets in gebeurt, waar iedere tiener in wil zitten, maar ook de nachtmerrie is van elke docent: H3L. ​De nieuwe Videoland Original H3L volgt het leven van vijf middelbare scholieren op het Keizer Vijzels College.

Nu ze de eerste jaren van de middelbare school hebben overleefd en niet meer de groentjes van de school zijn, begint het echte leven: het tongen, verkering, keiharde schoolfeesten, serieuze problemen en tien keer meer huiswerk. H3L, van de makers van Brugklas, is vanaf maandag 11 november iedere schooldag met een nieuwe aflevering te zien, exclusief bij Videoland.

H3L is niet zomaar een klas. Het is een klas vol kattenkwaad. Als je in deze klas zit weet je dat school nooit saai is. Het is de klas waar leraren liever geen les aan willen geven en waar andere leerlingen op school niet tegen willen gymmen op een sportdag. De complexe Tess (Romy van de Put​) en haar populaire tweelingbroer Thomas​ (Levy Jansen), zijn nieuw in klas H3L en maken snel kennis met de uitbundige Roos (Serah Meijboom​), de rebelse Olivier (Davey Driessen​) en zijn beste vriend Faiz (Hamza Othman). Welke plek zullen ze in de hiërarchie veroveren en weten ze zich staande te houden in H3L? Tess houdt daarnaast een videodagboek bij voor haar psycholoog waar ze over haar klasgenoten vertelt en dat is niet altijd positief.

H3L
wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen