Tuvalu Media produceert Snelle Jongens: shortcut naar succes voor Videoland
donderdag 17 maart 2022

Tuvalu Media produceert Snelle Jongens: shortcut naar succes voor Videoland

De nieuwe Videoland documentaireserie Snelle Jongens: shortcut naar succes laat de wereld zien van jonge ondernemers die als twintiger al financieel onafhankelijk zijn.

Door op zichzelf te vertrouwen en buiten de gebaande paden hun onderneming op te zetten, hebben ze nieuwe manieren gevonden om vermogen op te bouwen. In het tweeluik is het succesvolle leven te zien van Joshua Kaats (26), Boyd Hoek (22), Ilias Rahimi (28) en Marius Ploeger (24).

Snelle Jongens: shortcut naar succes is geproduceerd door Tuvalu Media en vanaf 30 maart te zien bij Videoland.

De serie geeft een inkijk in de wereld van het snelle geld. Van social media marketing tot vastgoed, van e-commerce tot dropshipping; jongeren weten op nieuwe manieren snel geld te verdienen. Deze jonge ondernemers wisten te profiteren van nieuwe verdienmodellen en hiermee hun eigen toekomst te bepalen.

– Joshua Kaats (26) is eigenaar van de Dropship Academy waar hij duizenden jongeren helpt om hetzelfde te bereiken als hij. Hij geniet van zijn miljoenen en is apetrots op zijn ‘Dropship Mansion’ en luxe wagenpark.

– Boyd Hoek (22) is sinds zijn 18e ondernemer. Na aanvankelijk succesvol een online marketing bureau te hebben opgebouwd, is hij doorgegroeid tot een internationaal veelgevraagd coach voor ondernemers met een miljoenenomzet. Nu hij 22 is, leeft hij een luxe leven met een chef, masseur en personal assistant en vliegt hij de hele wereld over.

– Vastgoed investeerder Ilias Rahimi (28) wist op eigen houtje het geheim te ontdekken van vastgoed investeringen en zijn vermogen op te bouwen door huizen te kopen in achterstandswijken. Op basis van zijn ervaringen traint hij nu ook anderen om succesvol te worden in de vastgoedmarkt.

– TikTok marketeer Marius Ploeger (24) helpt bedrijven adverteren op het social media platform. Als digital nomad woont hij nu in Brazilië maar vertrekt binnenkort naar Mexico om vanuit daar te werken en te feesten samen met andere Nederlandse online ondernemers.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen