Tuvalu Media maakt Mooi Zoals Je Bent voor Videoland
vrijdag 15 oktober 2021

Tuvalu Media maakt Mooi Zoals Je Bent voor Videoland

Tabitha Foen-A-Foe, beter bekend als Tabitha, is een Nederlandse zangeres en stemactrice.

Tabitha weet hoe is het om te dealen met tegenslagen. Zij zegt: “Ik kwam er al zelf vroeg achter dat het perfecte plaatje niet bestaat. Dat was voor mij ook de reden om mijn eigen stichting ‘Mooi Zoals Je Bent’ op te richten. Deze stichting helpt jonge mensen hun eigen kracht te ontdekken omdat het soms moeilijk is om dit alleen te doen en je juist op dat moment een steuntje in rug goed kunt gebruiken.”

Jongeren een steuntje in de rug geven is ook precies wat Videoland met het nieuwe programma Mooi Zoals Je Bent wil doen. Tabitha gaat samen met bekende coaches en ervaringsdeskundigen zeven jongeren een positieve boost geven, zodat ze aan het einde van de sessies hopelijk kunnen zeggen: Ik ben mooi zoals ik ben!

De ervaringsdeskundigen zijn onder anderen Jim Bakkum, Roxanne Kwant, Dennis Weening en Thorn Roos de Vries. De overige bekende coaches en ervaringsdeskundigen worden later bekendgemaakt. Mooi Zoals Je Bent is geproduceerd door Tuvalu Media en is vanaf 5 november te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen