True Crimes Of The ’90s met Dionne Slagter bij discovery+
woensdag 27 oktober 2021

True Crimes Of The ’90s met Dionne Slagter bij discovery+

Wat hebben de moord op Gianni Versace en Maurizio Gucci, de executie van een grote filmbaas in Beverly Hills en de dood van een acht maanden oude baby met elkaar gemeen? Het zijn stuk voor stuk spraakmakende en raadselachtige misdaadverhalen uit de jaren 90, die ons jaren later nog steeds schokken en doen verbazen.

Maar wat is er precies gebeurd? En waarom zijn deze specifieke gevallen zo ongebruikelijk? YouTuber Dionne Slagter – zelf groot true crime fan – frist ons geheugen op en bespreekt de meest spraakmakende waargebeurde misdaadverhalen uit de jaren 90 in de nieuwe serie True Crimes of The ’90s die vanaf vrijdag 10 december wekelijks te zien is bij discovery+.

Moordzaken
Dionne Slagter: “Dit programma is mij op het lijf geschreven! Iedereen die mij kent, weet dat ik sinds mijn jeugd een extreme fascinatie heb voor alles rondom true crime. Ik heb in mijn eigen series en podcasts al vele moordzaken behandeld en dacht alles te hebben gezien, maar de zaken in True Crimes Of The ’90s zijn ook echt weer super fascinerend. Ik kijk ernaar uit iedereen mee te nemen in deze duistere zaken.”

Experts
Vanuit een echte ’90s setting behandelt Dionne in elke aflevering één moordzaak, waarbij zij wordt bijgestaan door de beste (misdaad)experts. Advocaat Kerem Canatan, mode expert Arno Kantelberg, strafpleiter Natacha Harlequin, Amerika-deskundige Victor Vlam, advocaat Richard Korver, dokter Jannes Koetsier en forensisch psychiater Belle van Berkel geven hun visie op de zaken op basis van soortgelijke cases die zij hebben meegemaakt of de expertise die zij hebben.

True Crimes Of The ’90s is geproduceerd door Tuvalu Media en de regie is in handen van Frank Huiges.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen