Trailer van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw
donderdag 4 augustus 2022

Trailer van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

Realityster Harrie Snijders betreedt de datingmarkt en pakt het dit keer iets serieuzer aan. De dj, voor sommigen ook wel bekend als ‘Harrie de Hengst’, zoekt een liefje, maar dit keer zonder exen die plots de branding uit komen wandelen en roet in het eten gooien.

In de nieuwe dating-realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw waagt Harrie zich aan een serieuze zoektocht naar de ware liefde. De serie is vanaf donderdag 11 augustus om 20.30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vanaf 4 augustus vooruit te kijken op discovery+.

Maar liefst zestien dames doen een gooi naar Harrie’s onvoorwaardelijke liefde in deze nieuwe datingshow. Ook Harrie’s oma, zus, moeder en vader zijn allemaal van de partij en kijken mee over Harrie’s schouder om de juiste match voor hem te vinden. De laatste overgebleven drie dames moeten de familie van Harrie ook zien in te palmen. Dit onofficiële familie-panel bepaalt in de reizigers-cultuur namelijk wie er wel en niet wordt toegelaten op hun kamp.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is geproduceerd door Tigris Media en de voice over is van acteur Cees Geel.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen