Tin Can produceert Camp to Go voor RTL 4
woensdag 27 oktober 2021

Tin Can produceert Camp to Go voor RTL 4

In twee jaar tijd zijn er ruim één miljoen nieuwe kampeerders bijgekomen in Nederland. Maar hoe moet dat eigenlijk, kamperen? En hoe werken de kampeermiddelen?

In het tweede seizoen van Camp to Go vloggen nieuwe kampeerders over hun avonturen. Ook meer ervaren kampeerders komen aan bod, zij proberen een voor hen totaal nieuw kampeermiddel uit. Presentator Sander Janson bezoekt de deelnemers thuis én op de camping en komt zo op de mooiste plekken in Nederland. Camp to Go is vanaf zaterdag 20 november wekelijks om 17.00 uur te zien bij RTL 4.

Afleveringen
In acht afleveringen geeft Camp to Go een goed beeld van hoe kamperen in Nederland eruitziet. In elke aflevering zijn de ervaringen van twee verschillende koppels of gezinnen te volgen. Sommigen zonder enige kampeerkennis en anderen met al wat ervaring. De kampeermiddelen variëren van duurzame spijkerstoftenten tot vouwwagens, daktenten, caravans, camper-vans en kampeerauto’s.

Alle kampeermogelijkheden komen voorbij. Na de reeks afleveringen die op 20 november start, komt Camp to Go vanaf zaterdag 25 februari 2022 terug met nog eens vier afleveringen. In deze extra afleveringen is te zien hoe het kamperen over de grens eraan toegaat.

Sander Janson
Het is dit jaar twintig jaar geleden dat presentator Sander Janson voor het eerst op tv verscheen met een kampeerprogramma: Campinglife. Dit programma presenteerde hij vijftien jaar lang van 2001 tot en met 2016, met verschillende co-hosts. Door de jaren heen ontwikkelde hij zich als dé kampeerexpert van Nederland.

Camp to Go is mede mogelijk gemaakt door de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) en geproduceerd door Tin Can.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Sander Janson met de familie Kooistra uit Eindhoven

Bericht delen