Tin Can produceert Opgezadeld met Britt voor SBS6
Donderdag 17 oktober 2019

Tin Can produceert Opgezadeld met Britt voor SBS6

In de nieuwe televisieserie Opgezadeld met Britt geeft Britt Dekker een heleboel kijkjes in haar allesbehalve saaie en voorspelbare dagelijkse leven. De kijker maakt kennis met haar liefde voor paarden en haar droom om goed te presteren op het Nederlands Kampioenschap Dressuur.

Het programma is vanaf maandag 4 november wekelijks te zien bij SBS6. Britt is recht voor zijn raap, ontwapenend ėn chaotisch. Maar in de serie is ook te zien dat ze een heel andere kant heeft. Britt is een serieuze sportvrouw met veel ambitie. Ook met haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV en als tv-presentatrice is ze heel serieus bezig en streeft ze naar het hoogst haalbare. Maar Britt maakt het zichzelf niet altijd makkelijk, omdat ze nou eenmaal Britt is…

Samen met de Andalusische rashengst George zet Britt alles op alles om het Nederlands Kampioenschap Dressuur te bereiken. Deze droom verwezenlijken in combinatie met een drukke tv-carrière en een succesvol YouTube-kanaal, wordt nog een hele uitdaging! George is het allerbeste paard waar Britt ooit op heeft gereden en dat maakt hem de ideale partner om dit avontuur mee aan te gaan. George is in korte tijd uitgegroeid tot een van de bekendste paarden van Nederland en hij schittert momenteel zelfs in een Nederlandse bioscoopfilm.

Hoewel Britt zich het liefst volledig zou focussen op trainen met George, heeft ze ook nog andere verplichtingen. Ze heeft opnames voor verschillende tv-programma’s, wordt uitgenodigd voor premières, bereidt fandagen voor, toert door het land voor meet & greets met PaardenpraatTV-fans en ook haar hond Matzy wil wel eens wat aandacht. Er blijft, ondanks deze drukte, zelfs nog ruimte over voor Britt om met haar vriendinnen los te gaan op Zwarte Cross. Britt staat het ene moment tot haar enkels in de blubber op de manege om vervolgens in een galajurk ergens op een rode loper te verschijnen. Het is erop of eronder voor Britt en George. Ze zullen keihard moeten trainen om mee te kunnen doen op het hoogste niveau.

Opgezadeld met Britt wordt geproduceerd door Tin Can Producties. Uitzending: vanaf 4 november om 20.30 uur wekelijks bij SBS6.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen