Talpa Producties produceert De Roelvinkjes passen op de winkel
dinsdag 23 april 2019

Talpa Producties produceert De Roelvinkjes passen op de winkel

Er is werk aan de winkel voor de familie Roelvink. In hun nieuwe realityserie past Dries Roelvink samen met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny letterlijk elke week een paar dagen op iemands ‘winkel’. Of ze nu een boerderij, bakkerij, vismarkt of een gezin met vijf kleine kinderen moeten runnen: het maakt ze niet uit. De Roelvinkjes gaan ervoor – en het zal ze lukken ook! De Roelvinkjes passen op de winkel is vanaf 7 mei te zien bij SBS6.

De winkels waar de Roelvinkjes op moeten passen, zijn heel verschillend. Van een bakkerij in Den Haag en een vismarkt in IJmuiden tot een bed & breakfast in Italië. De familie helpt mensen die wel een verzetje hebben verdiend. Deze harde werkers zijn vaak al jaren niet op vakantie geweest, simpelweg omdat ze niemand hebben om op de winkel te passen. De familie Roelvink bezorgt deze mensen een welverdiende vakantie door de winkel over te nemen.

Er is wel één probleem: geen van de Roelvinkjes heeft ervaring met het werken in de winkels die ze tijdelijk overnemen. Ze hebben werkelijk geen idee hoe dat ze dat allemaal moeten doen. Het mag de pret echter niet drukken. Integendeel. Met een gezonde dosis overmoed beginnen ze aan hun nieuwe banen.

De Roelvinkjes passen op de winkel wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf dinsdag 7 mei, 20.30 uur.

Bron: Talpa/BM

Bericht delen