Talpa Producties produceert Cultuurshock voor SBS6
dinsdag 1 oktober 2019

Talpa Producties produceert Cultuurshock voor SBS6

Het drinken van rendierenbloed, wonen op een begraafplaats of slapen tussen de kakkerlakken; doodnormale zaken in verre culturen maar voor een doorsnee Nederlander een heftige ervaring. In het nieuwe SBS6-programma Cultuurshock worden Nederlandse gezinnen uitgedaagd om een week te wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld.

De gezinnen hebben nog nooit iets anders gezien dan een Turkse all-inclusive of de camping in Spanje en krijgen nu de shock van hun leven. Elke week gaat een ander gezin op reis naar een totaal andere cultuur ergens ter wereld. Daar trekken ze in bij een lokale familie met de bedoeling zich volledig aan te passen. En dat is even schrikken, als blijkt dat ze plotseling een nomadenbestaan leiden in het ijskoude Siberië of toetreden tot een strenggelovige woongemeenschap in Bolivia. Hoe snel weten de Nederlanders zich aan te passen aan het leven van hun gastgezin? En wat leren ze van dit heftige avontuur?

Cultuurshock wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf maandag 14 oktober om 21.30 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen