Talpa produceert De Dating Quiz voor SBS6
maandag 4 oktober 2021

Talpa produceert De Dating Quiz voor SBS6

Blind daten én blind quizzen – tegelijkertijd. Dat gaan we zien in De Dating Quiz van Linda de Mol. In elke aflevering nemen drie vooraf gematchte koppels het tegen elkaar op.

De singles die een koppel vormen, hebben elkaar vóór de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien. Ze zien elkaar pas als ze uit het spel liggen… en de grote vraag is dan: maakt liefde blind? Wie weet gaat het winnende koppel niet alleen naar huis met een fantastische geldprijs, maar ook met een nieuwe liefde. De Dating Quiz is vanaf zondag 17 oktober om 20.00 uur te zien op SBS6.

Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf – blind – met elkaar. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing tot in de studio. Tijdens het spelen van de quiz kunnen ze elkaar niet zien, maar uiteraard wél horen. Bij alle spellen hebben ze elkaar hard nodig én leren ze elkaar beter kennen…

Als er een koppel afvalt, is het langverwachte moment eindelijk daar en gaan ze elkaar voor het eerst in levenden lijve zien. Dertig seconden lang kijken ze elkaar diep in de ogen… en dan moet elk koppel beslissen: houdt het hier op? Of is er een voorzichtige vonk? Als het finalekoppel besluit om apart verder te gaan, spelen ze niet samen, maar tegen elkaar de finale. Kiezen ze wel voor elkaar? Dan maken ze samen kans op maar liefst 100.000 euro.

De Dating Quiz wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Roy Beusker/Talpa

Bericht delen