Talpa Entertainment Producties produceert Car Wars voor SBS6
woensdag 2 juni 2021

Talpa Entertainment Producties produceert Car Wars voor SBS6

Leontien van Moorsel, Najib Amhali, René Froger, Herman den Blijker, Jamie Westland en voormalig F1-coureur Robert Doornbos gaan zich bewijzen als topcoureur van radiografisch bestuurbare auto’s.

De trainingen voor het nieuwe raceprogramma Car Wars zijn gestart. Tim Coronel is de hoofdscheidsrechter en Winston Gerschtanowitz presenteert het programma. Car Wars is dit najaar te zien op SBS6.

In vijf afleveringen strijden de bekende racers samen met hun coaches om de winst. De rivaliteit tussen de coureurs is groot. Robert Doornbos gaat in de ogen van zijn collega-deelnemers de strijd in als de te kloppen favoriet. Weet hij zijn favorietenrol waar te maken?

Car Wars

In Car Wars is bijna alles geoorloofd om elkaar uit de race te drukken. De strijd is hard en een ongeluk zit in een klein hoekje. Met topsnelheden van maar liefst 160 kilometer per uur racen de radiografisch bestuurbare auto’s over diverse circuits. Ze rijden over water, zand en ijs, vliegen van schansen, scheuren met caravans en springen van flatgebouwen. De race is pas over als de zwartwit geblokte vlag voor de winnaar zwaait.

Winston Gerschtanowitz: “Car Wars is een programma naar mijn hart. Het besturen van radiografische bestuurbare auto’s lijkt eenvoudig, maar geloof mij: het is echt heel moeilijk om er goed in te worden. Daarom moeten de BN’ers ook hard trainen, en dat doen ze. Ze zijn fanatiek, de circuits zijn mooi, dus het wordt bijzonder spannend.”

Car Wars is een project van Talpa Entertainment Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen