Spike komt met Harrie: van het kamp naar de ring
maandag 9 september 2019

Spike komt met Harrie: van het kamp naar de ring

In de villa van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars was Harrie ongetwijfeld de king, maar is hij ook de legend in de ring? Binnenkort zullen we er achter komen. In zijn eigen realityserie Harrie: van het kamp naar de ring op Spike krijgen we een exclusief kijkje in zijn leven in Nederlands’ beroemdste kamp.

Daarbij ziet de kijker ook hoe hij zich klaarstoomt voor de grootste wedstrijd van z’n leven en ervoor zorgt dat hij fysiek en mentaal niet te breken zal zijn.

Harrie zegt zelf dat hij ernaar uitkijkt om Nederland ook een andere kant van zichzelf te laten zien. Een kant vol ambities, zijn familie, topsport én natuurlijk ook de gezelligheid die we van hem gewend zijn. Hij neemt je mee naar zijn vrienden en laat je alles in zijn leven op het woonwagenkamp zien. Iedereen komt voorbij: zijn ouders, oma, tante en natuurlijk ontbreekt zijn hondje Pablo niet.

Harrie zal op zaterdag 26 oktober zijn nieuwe leven als topsporter aan de wereld laten zien tijdens het Boxing Influencers-event. Wie staat er binnenkort tegenover hem in de ring en gaat hij er uiteindelijk met de winst vandoor?

Harrie: van het kamp naar de ring is vanaf maandag 23 september elke week om 21.30 uur te zien op Spike.

Bron: MTV/BM

Bericht delen