Het Volk produceert Sorry voor de Tieten voor Net5
zondag 20 maart 2022

Het Volk produceert Sorry voor de Tieten voor Net5

Borsten. Ooit konden we er geen genoeg van krijgen. We vonden ze mooi, vrolijk en lief. Maar tegenwoordig zijn tieten een taboe. Borsten worden bedekt, geblurd en geblokkeerd.

De documentaire Sorry voor de Tieten van productiebedrijf Het Volk is woensdag 23 maart om 20.30 uur te zien bij Net5. De presentatie is in handen van Stella Bergsma. Regisseur is Annette Bakker en de producenten zijn Dibbes Verbeek en Matthijs Kleyn.

Naakte vrouwenlijven worden steeds vaker weggezet als ordinair en smerig. Wie zich in bikini op Instagram vertoont, wordt uitgescholden. En als de bikini afzakt, word je verwijderd. Waar komt die weerzin vandaan? Wanneer sloeg de liefde voor borsten om in woede en veranderde lust in angst?

“Te klein, te groot, te scheef, te bloot: je weet nooit wie je nu weer met je borsten voor het hoofd stoot”, zegt Stella Bergsma. De schrijfster, columniste en boven alles vrouw, snapt er niks van: wat hebben onze borsten de mensheid ooit misdaan? In de documentaire Sorry voor de Tieten is zij vastbesloten dat uit te zoeken.

Bron: Het Volk/BM

Bericht delen