SkyHighTV maakt tweede seizoen Au Pairs voor BNNVARA
dinsdag 15 juni 2021

SkyHighTV maakt tweede seizoen Au Pairs voor BNNVARA

In het tweede seizoen van het BNNVARA-programma Au Pairs gaan Kendra (20), Joshua (20), Nikki (20), Chaundae (21) en Julia (21) drie maanden aan de slag als au pair bij Italiaanse gastgezinnen.

Eenmaal aangekomen, krijgen ze het flink voor hun kiezen: karakters die botsen met die van hun gastouders, onuitstaanbare oppaskinderen en heimwee breken sommigen van de au pairs al snel op. En hoe gaan ze zich in hemelsnaam redden in het Italiaans? Lukt het ze een band op te bouwen met hun gastgezin? En kunnen ze hun oppaskinderen uiteindelijk onder de duim houden? Eén ding is zeker: deze ervaring zal hun leven voor altijd veranderen. Het nieuwe seizoen van Au Pairs is vanaf 29 juni iedere dinsdag om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het is voor het eerst dat de jongeren in hun eentje zo lang van huis zijn. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. Ze komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. Deze nieuwe omgeving verbreedt hun horizon, maar zorgt soms ook voor lastige situaties. Gelukkig hebben ze elkaar: ze delen tips met elkaar en ontsnappen af en toe aan de hectiek van hun gastgezin door samen op pad te gaan. Want werken als au pair in Rome klinkt als een droombaan, maar gaat zeker niet altijd over rozen…

In de eerste aflevering vertrekken Joshua, Nikki en Kendra naar Rome. Joshua eet veganistisch en is huiverig voor de reactie van zijn gastgezin. De Italiaanse keuken is namelijk niet echt ‘vegan vriendelijk’. Voor Nikki en haar vriend valt het afscheid nemen zwaar. Houdt hun relatie stand nu ze drie maanden van huis is? En voor Kendra wordt de ontmoeting met haar gastgezin uitgesteld door een noodlottig ongeluk.

Au Pairs is een coproductie van BNNVARA en SkyHighTV.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen