Skyhigh TV produceert Plastisch Fantastisch voor Net5
maandag 11 november 2019

Skyhigh TV produceert Plastisch Fantastisch voor Net5

De nieuwe zesdelige Net5-serie Plastisch Fantastisch van producent Skyhigh TV biedt een kijkje achter de schermen van de opvallende praktijk van Diana Gabriels en haar clientèle. In een tijd waarin plastische chirurgie voor steeds meer mensen toegankelijk is en het taboe op cosmetische ingrepen ieder jaar wat kleiner wordt, bezoeken naast dankbare vrouwen die weer normaal kunnen zitten door een schaamlipcorrectie ook soms heel jonge cliënten met extreme wensen de Barendrechtse praktijk voor plastische chirurgie.

Wat gaat te ver? Borsten van 800 cc elk of bilimplantaten om een kont à la Kim Kardashian te krijgen? En wat vinden we inmiddels normaal? Als je alles aan je lichaam kunt versleutelen, wanneer ben je dan tevreden? Wat doet het met het zelfbeeld van vrouwen als de maakbaarheid van een lichaam zo laagdrempelig is geworden? De praktijk in Barendrecht laat maandelijks meer dan 1000 ingrepen uitvoeren met als doel mensen zelfverzekerder de deur uit te laten gaan.

Sommigen van hen komen speciaal voor de excentrieke eigenaresse Diana Gabriels, een 100% selfmade Rotterdamse die altijd op zoek is naar iemands schoonheid. De niet geheel onomstreden Diana (leeftijdsloos) bemiddelt tussen cliënten en cosmetisch chirurgen. Zij vindt in principe niets te gek. Ze maakt volop gebruik van social media als marketingkanaal voor haar plastisch chirurgische praktijk met een uiteenlopende klantenkring als gevolg. Zo komen onder meer YouTuber Jessie Maya en Pommeline (Temptation Island) langs voor een behandeling.

Plastisch Fantastisch geeft een blik op de cosmetische chirurgie in een praktijk waar de maakbaarheid van het leven en het lichaam dagelijks lijkt te worden gevierd. Uitzending: vanaf woensdag 27 november om 20.30 uur bij Net5.

Omroep/zender (opdrachtgever): Net5
Producent: Skyhigh TV, Bernard van den Bosch
Creative director: Wilfred Drechsler
Uitvoerend producent: Bloeme Keilson
Programmaontwikkeling: Marc Dik en Maartje Kamphuis
Eindredactie Net-5: William Hoes
Eindredactie Skyhigh TV: Priscilla Tular
Regie: Carlijn Visser, Floor van der Kemp
Redactie: Marlous Hallers, Anouk Denekamp
Productie: Kim Kusters, Danielle Oudshoorn
Montage: Qurosh Zareian
Vormgeving: Minsk
Lengte: 43 minuten
Aantal afleveringen: 6
Gedraaid op: Fs7
Première (datum 1e uitzending): 27 november 2019

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen