SBS6 komt met Helden door de modder VIPS
zaterdag 13 april 2019

SBS6 komt met Helden door de modder VIPS

In Helden door de modder VIPS gaan verschillende BN’ers zoals Inge de Bruijn, Danny Froger, John de Wolf, Ferry Doedens en Sieneke samen met een goede vriend of familielid, een fan en een ervaren obstacle run atleet de sportieve uitdaging aan om aandacht te vragen voor het werk van KNGF Geleidehonden.

Dat doen zij op het loodzware Strong Viking Obstacle Run parcours in Spaarnwoude met spectaculaire hindernissen. Helden door de modder VIPS is vanaf het najaar te zien bij SBS6 en de opnamen starten in mei. De presentatie ligt in handen van Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij.

De teams die het tegen elkaar opnemen zijn Anouk Hoogendijk met Anouk Maas, John de Wolf met Arjan Verhagen, Ferry Doedens met Pip Pellens, Wietze de Jager met Chris Bergström, Steven Brunswijk met Ayla Guiaux, Ajouad El Miloudi met Jamie Trenité, Danny Froger met Natascha Froger, Jeffrey Wammes met Inge de Bruijn, John de Bever met Sieneke en Britt Scholte met Moise Trustfull.

De obstacle run tijdens Helden door de modder VIPS staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen. Samenwerking, teamwork en het verleggen van grenzen staat daarbij centraal. Met het programma vraagt KNGF Geleidehonden om meer begrip voor de positie van mensen met een beperking, waarbij de betekenisvolle rol van de geleidehond duidelijk wordt getoond.

Helden door de modder VIPS wordt geproduceerd door Skyhigh TV.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen