SimpelZodiak produceert Tafel voor Twee voor KRO-NCRV
woensdag 31 maart 2021

SimpelZodiak produceert Tafel voor Twee voor KRO-NCRV

Producent SimpelZodiak heeft een nieuw programma ontwikkeld en geproduceerd voor KRO-NCRV. In het feel good programma Tafel voor Twee gaan twee mensen met elkaar uit eten. Maar slechts één van hen weet waarom en met wie, voor de ander is het diner een grote verrassing.

Laurens Woldberg, Managing Director SimpelZodiak, licht toe: “In Tafel voor Twee krijgen mensen de kans om iemand uit te nodigen voor een verrassingsdiner. Van liefde, spijt en blijk van waardering tot een reünie, afscheid of het delen van goed nieuws. Als ‘fly on the wall’ volgen wij met onze camera’s de intieme gesprekken aan tafel.”

“Het programma komt op een moment waarop we allemaal hunkeren naar mooie, hartverwarmende verhalen. Sinds corona beseffen we nog meer hoe belangrijk het contact met andere mensen is. Het leven is te kort om dingen onuitgesproken te laten. We zijn trots dat we dit programma mogen maken voor KRO-NCRV. En dat er inmiddels ook al de nodige interesse is uit het buitenland maakt het extra leuk. Dus wie weet zien we Table for Two straks ook nog buiten Nederland.”

Tafel voor Twee is vanaf 7 april elke woensdag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Er verschijnen acht afleveringen. Producent SimpelZodiak is onder meer bekend van de series Expeditie Robinson, Hunted, Hunted VIPS, Temptation Island, Het Mooiste Meisje van de Klas, De Perfecte Verbouwing en Ik Vertrek.

Bron: Banijay Benelux/BM

Bericht delen