Simpel Media maakt De Scheetjes: bouwen op Bonaire voor SBS6
zaterdag 16 november 2019

Simpel Media maakt De Scheetjes: bouwen op Bonaire voor SBS6

Ruim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Nu heeft dit veelbesproken Ik Vertrek-stel dat bekend staat als De Scheetjes, uitbreidingsplannen. Hans en Karin willen naast hun bestaande mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel in Country & Western-stijl.

In De Scheetjes: bouwen op Bonaire krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van De Scheetjes: de dagelijkse rompslomp én de uitbreiding van hun bedrijf.

Hans nam destijds met pijn in zijn hart afscheid van zijn baan als brugwachter om de droom van Karin te verwezenlijken. Ze vertrokken vol goede moed met een zeecontainer vol golfballen en beelden naar het Antilliaanse eiland. Na een hoop tegenslagen lukte het Hans en Karin om de golfbaan te openen, met groot succes tot gevolg. De mini-golfbaan wordt drukbezocht en vakantiegangers komen speciaal langs voor een selfie met De Scheetjes. De volgende stap is nu een resort met zwembad aanleggen naast de golfbaan. Hoe vergaat het de twee tijdens het opbouwen van deze nieuwe onderneming? Lukt het om de grond te kopen en alle vergunningen op tijd rond te krijgen?

Het programma wordt geproduceerd door Simpel Media. De Scheetjes: bouwen op Bonaire is vanaf begin 2020 te zien bij SBS6.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen