RTL 5 brengt Caveman: Patrick is terug
maandag 15 april 2019

RTL 5 brengt Caveman: Patrick is terug

Ex-drugsverslaafde Patrick heeft in Het Rotterdam Project de harten gestolen van meer dan een miljoen kijkers. In het programma zagen we hem veranderen van een uitgemergelde drugsgebruiker in een gezonde vent met humor, liefde, tranen en ambitie. Hij vindt zijn passie in de fotografie en neemt als alias de naam ‘Caveman010’ aan. Patrick wil van drugs af en een productief leven opbouwen.

Aan het eind van de laatste aflevering van Het Rotterdam Project zoekt Beau van Erven Dorens hem op in de afkickkliniek in Zuid-Afrika. Patrick blaakt van gezondheid, is meer dan 10 kilo aangekomen en heeft plannen voor tien. Toen wilde hij niets liever dan meteen terug naar Rotterdam, maar schoorvoetend heeft hij toch zijn behandeling in de kliniek voortgezet.

En nu is Patrick terug. In de serie Caveman: Patrick is terug is te zien hoe Patrick na 12 jaar dakloosheid en verslaving een nieuw bestaan probeert op te bouwen. Vanaf het moment dat hij na drie maanden Zuid-Afrika terugkomt op Schiphol stapt Beau weer zijn leven in. Niet alleen zijn familie staat meteen voor hem klaar, ook de dealers weten dat hij weer terug is.

Lukt het Patrick om van de verdovende middelen af te blijven en een nieuw bestaan op te bouwen als familieman, vriend, geliefde en fotograaf? Beau van Erven Dorens en zijn team steunen Patrick waar ze kunnen. Een verhaal van wederopstanding, dromen, tegenslag, vriendschap, menselijke veerkracht en… Rotterdam.

Caveman: Patrick is terug wordt geproduceerd door Kale Jakhals Producties. Uitzending: vanaf 24 april om 20.30 uur op RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen