Ronnie Flex krijgt eigen realityserie bij Videoland
donderdag 2 september 2021

Ronnie Flex krijgt eigen realityserie bij Videoland

Vanaf 30 september is Ronell Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, wekelijks te zien in zijn eigen realityserie Ronnie: Voor Altijd Samen.

In de achtdelige serie stelt Ronnie, die zich sterker voelt dan ooit, zich volledig open. De kijker krijgt een uniek kijkje in zijn dagelijks leven en krijgt voor het eerst een hele andere kant van hem te zien. Zo komen onder andere de aanloop naar het uitbrengen van zijn langverwachte album, zijn relatie met Demi de Boer, zijn rol als vader van Nori en de komst van zijn tweede dochter aan bod.

Ook wordt hij gevolgd bij zijn eerste optreden na een zwaar coronajaar, is alles rondom de verbouwing van het huis van Ronnie en Demi te zien en spelen zijn vrienden en familie een grote rol. Op 20 augustus heeft Ronnie Flex voor het eerst na vier jaar een nieuw album uitgebracht. De serie volgt hem bij het finetunen van de langverwachte plaat en de release van Altijd Samen zelf, die groot gevierd werd met een luistersessie in een metro en in de Kuip.

Demi en Ronnie zijn nu 2,5 jaar samen en verwachten een dochter. De realityserie filmt hen in deze spannende tijd en alles wat daarbij komt kijken. Ook is de liefde tussen Ronnie en zijn dochter Nori te zien, net als de bijzondere band die hij met zijn opa en oma heeft. De Videoland Original Ronnie: Voor Altijd Samen is vanaf 30 september wekelijks te zien. De realityserie bestaat uit acht afleveringen en is geproduceerd door NewBe.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen