Rob Kemps stelt een week lang elke dag De 10 Vragen
dinsdag 22 november 2022

Rob Kemps stelt een week lang elke dag De 10 Vragen

Wie zitten er aan tafel bij jouw laatste avondmaal? Als je iets in je leven kon terugdraaien, wat zou dat dan zijn? Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

Dit zijn drie van de tien levensvragen waarmee presentator Rob Kemps het nieuwe jaar aftrapt. Hij stelt vanaf Nieuwjaarsdag elke dag aan verschillende bekende gasten dezelfde tien vragen, in zijn nieuwe programma De 10 Vragen. Elke aflevering staat er één gast centraal. De vragen zijn de basis voor een intiem gesprek. Het interviewprogramma is van 1 tot en met 6 januari elke avond te zien op SBS6.

Drie van de zes hoofdgasten zijn al bekend: Johan Derksen, Patricia Paay en André van Duin. De gasten kiezen zelf de locatie voor het gesprek: een plek waar ze zich goed voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Zo vaart Kemps met André van Duin door de grachten van Amsterdam en interviewt hij Patricia Paay in het oceanium van Blijdorp.

De tien vragen die hij stelt, zijn geen gemakkelijke vragen. Het zijn levensvragen die de hoofdgast soms wat ongemakkelijk zullen maken en die ongetwijfeld emoties zullen oproepen. Het zijn vragen die ze niet elke dag krijgen, over zaken waar ze niet elke dag over nadenken.

Aan de hand van de antwoorden op de vragen ontstaat er gedurende elke aflevering een veelzeggend portret van de bekende gast. Met de vragen als beginpunt gaat Kemps op geheel eigen wijze van links naar rechts, de waan van de dag voorbij. Met De 10 Vragen wordt niet alleen de bekende gast, maar ook de kijker thuis getriggerd om na te denken.

De namen van de overige drie gasten worden binnenkort bekendgemaakt. De 10 Vragen is een productie van Talpa Entertainment Productions. Het programma is op zondag 1 januari eenmalig om 22.00 uur te zien. Vanaf 2 tot en met 6 januari zijn de overige afleveringen om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen