PilotStudio maakt Hai Society voor RTL 4
zondag 1 augustus 2021

PilotStudio maakt Hai Society voor RTL 4

Presentator Jaïr Ferwerda gaat in het nieuwe RTL 4-programma Hai Society op pad met vermogende Nederlanders in het buitenland. Hoe wonen ze, hoe werken ze en hoe wordt het leven gevierd?

Onbevangen en met de nodige humor geeft Jaïr een uniek inkijkje in welvarende Nederlandse enclaves. Hai Society is vanaf zondag 1 augustus iedere week om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Jaïr Ferwerda over het nieuwe programma: “Naast de politiek heb ik altijd een fascinatie gehad voor het societyleven. Ik liep al lang met het idee rond om welgestelde Nederlanders in het buitenland te volgen. Dankzij hun zakelijk succes hebben zij een leven vol luxe en geld en dus vrijheid. Dat levert natuurlijk mooie verhalen van bijzondere mensen op. Tegelijkertijd weten wij Nederlanders elkaar altijd te vinden in het buitenland en blijven we altijd onszelf. Ik vond het prachtig om mij even onder te dompelen in hun wereld.”

Voor deze nieuwe serie reisde Jaïr het afgelopen jaar naar landgenoten in exclusieve oorden, zoals Saint-Tropez, Monaco, Curaçao en het luxueuze Vale do Lobe in Portugal. Jaïr portretteert en ontmoet grote ondernemers, paradijsvogels, pensionado’s en bon vivants die ons land hebben achter gelaten en het goede leven leiden.

Hij vaart mee op hun boten, test de nieuwste speeltjes, frequenteert de meest exclusieve uitgaansgelegenheden en bezoekt met een Nederlandse makelaar ter plaatse de mooiste huizen. Veelvuldig wordt in het programma ook de Hollandse vraag gesteld: ‘Wat kost dit eigenlijk?’ In Hai Society zien we ook dat ondanks al die weelde niet alles te koop is in het leven.

Jaïr gaat in deze serie ook op bezoek bij bekende Nederlanders in de streek. Zo treft hij Golden Earring-zanger Barry Hay op Curaçao, gaat hij op pad met Truus en Louis van Gaal in de Algarve en heeft hij een van de laatste interviews met Jan des Bouvrie in Saint-Tropez.

Hai Society wordt geproduceerd door PilotStudio.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen