OnlyFans Uncovered: documentaireserie over de wereld achter OnlyFans
donderdag 1 april 2021

OnlyFans Uncovered: documentaireserie over de wereld achter OnlyFans

Videoland komt met een driedelige documentaire over de meest succesvolle en spraakmakende Nederlandse creators en ’the rising stars’ van het wereldwijde fenomeen OnlyFans.

Dit online platform, met veelal seksueel getinte content achter betaalde abonnementen, faciliteert een persoonlijke band tussen fans en creators. Dat maakt het werk van de creators zwaar en tijdrovend. Voor het eerst treden zij, zowel met hun privéleven als hun intieme werk, buiten de anonimiteit en in de spotlights.

De ene begint net, woont nog thuis en maakt haar content op haar kamertje. Voor de ander is OnlyFans een opstap naar grootse toekomstplannen. Ze delen hun positieve ervaringen maar laten ook de donkere kanten zien. Ze stellen ons voor aan hun levenspartners, ouders, ‘zakelijke’ collega’s, maar ook aan hun grootste ‘fans’.

Want wie zijn de mensen die betalen om met ‘hun’ creator in contact te komen of zelfs hun ondergoed opgestuurd te willen krijgen? De creators laten zien hoe zij te werk gaan, wat hen drijft, waarom ze zichzelf bloot geven voor geld, hoeveel ze er mee verdienen en wat zij hiermee hopen te bereiken. Want om meer geld te verdienen moeten ze soms over hun eigen morele grenzen stappen. Hoe ver willen ze gaan om hun fans tevreden te houden?

Vanaf vrijdag 9 april is de driedelige documentaire OnlyFans Uncovered bij Videoland te zien. De serie is geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen