NTR komt met nieuwe serie Back on track
Maandag 03 februari 2020

NTR komt met nieuwe serie Back on track

In de nieuwe zesdelige serie Back on track worden jonge mensen die kampen met herkenbare tegenslagen of psychische problemen op reis gestuurd. Ze gaan een extreme uitdaging aan om iets teweeg te brengen, om patronen te doorbreken en grenzen te verleggen en zo een nieuwe start te maken op weg naar herstel. Met de hulp van gespecialiseerde coaches en een bijzondere mental coach gaan ze de uitdaging aan.

Afl. 1 (10 februari): Hjalmar
Vlogger Hjalmar weet niet meer hoe hij uit zijn burn-out moet komen. Slackline coach Daan Nieuwenhuis en snowboardkampioen Bibian Mentel willen hem helpen zijn balans te hervinden.

Afl. 2 (17 februari): Rosan
Door een ongeluk bij het paardrijden is Rosan een ander mens geworden. Klimexpert Jasper Rijken en wielrenkampioen Leontien van Moorsel willen haar leren om te gaan met de nieuwe Rosan.

Afl. 3 (24 februari): Lilian
Jonge moeder Lilian voelt zich schuldig over het bijna fatale auto-ongeluk van haar zoontje. Ultrarenner Sabine de Vries en danser Shaker willen haar weer laten geloven in zichzelf.

Afl. 4 (2 maart): Eelko
Een motorongeluk heeft docent Eelko blijvend getekend. Talentcoach triatlon Jelmer van Waveren en zwemkampioen Maarten van der Weijden willen hem leren omgaan met zijn beperkingen.

Afl. 5 (9 maart): Marissa
Marissa probeert heeft een wilde jeugd achter de rug. Het lukt haar niet richting te geven aan haar leven. Berggids Robert Steenmeijer en atleet Gregory Sedoc reiken haar de helpende hand.

Afl. 6 (16 maart): Yasmine
Yasmine liep tegen haar grenzen aan in haar werk. Roeier Niek van Venrooij en kickbokskampioen Remy Bonjasky willen haar leren om haar grenzen op te zoeken zonder daar overheen te gaan.

Uitzendingen Back on track: elke maandag van 10 februari tot en met 16 maart, 21.10 uur, NPO 3. De producent van de serie is Simpel Media, bekend van programma’s als Ik Vertrek en Dossier Van den Heuvel.

Bron: NTR/BM

Bericht delen