NTR komt met kinder-kennisquiz Kletspraat!
donderdag 28 maart 2019

NTR komt met kinder-kennisquiz Kletspraat!

Kletspraat of niet? Daar gaat het om, niet alleen bij Studio Snugger, maar nu ook in de gloednieuwe kinder-kennisquiz Kletspraat! In deze uitdagende quiz, gebaseerd op stellingen uit Studio Snugger, draait het om samenwerking waarbij opperste concentratie vereist is. Welk team haalt de meeste punten en strijdt in de finaleweek om de mega grote geldprijs van € 100.000,-?

In Kletspraat!, dat wordt gepresenteerd door Sjoerd Snugger (Thomas van Luyn) gaat elke schooldag een team van vijf kinderen de uitdaging aan om met elkaar een zo hoog mogelijke score te halen. In drie rondes moeten zij antwoord geven op de vraag: is dat wat wordt beweerd kletspraat, of niet? Kinderen die naar Studio Snugger kijken, hebben zeker een streepje voor in deze quiz. Want een groot deel van de vragen is gebaseerd op stellingen die eerder voorbij gekomen zijn in Studio Snugger.

Aan het eind van elke week wordt het team met de meeste punten uitgeroepen tot Weekwinnaar. Deze teams spelen in de finaleweek om de fantastische hoofdprijs van € 100.000,-. Kletspraat! is te zien vanaf maandag 1 april, elke doordeweekse dag om 7.45 en 15.00 uur op NPO 3.

Bron: NTR/BM

Bericht delen