Nieuwe serie over Ferry Bouman uit Undercover in de maak
maandag 4 april 2022

Nieuwe serie over Ferry Bouman uit Undercover in de maak

Netflix komt met Ferry: De Serie, een serie die gebaseerd is op de hitreeks Undercover. Dat maakte de streamingdienst maandag bekend.

In de spin-off wordt verteld hoe drugskoning Ferry Bouman als beginnend xtc-producent voet aan de grond kreeg in de Brabantse onderwereld. Het is een productie van De Mensen in opdracht van Netflix en de VRT.

Veel bekende personages uit Undercover keren terug in de spin-off. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap, die Bouman en zijn grote liefde Danielle speelden, zijn in elk geval bevestigd. Over andere acteurs die mogelijk terugkeren, wil Netflix nog niets zeggen.

Eerder liet Netflix al, voorafgaand aan het derde seizoen van Undercover, een film over de jeugd van Bouman maken. De nieuwe serie speelt zich af na de film. Ferry kent dan inmiddels Danielle en haar broer Lars al. “Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd”, stelt hoofdrolspeler Lammers. “Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven.”

Het is nog niet bekend wanneer Ferry: De Serie op Netflix te zien zal zijn.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen